Jag har fått äran att vara gäst i podden Råd från ovan med fantastiska Susanne Ivarsson och Jacqueline Fahlander. En podd om andlighet och relationer, där jag berättar om mitt kapitel Miraklet inom dig i boken Mirakelkur för själen. 

Jag delar med mig av min historia och mina erfarenheter av svåra stunder.
En uppslitande skilsmässa och när ett barn vägrar umgås med dig.
Jag berättar också om vad som stärkte mig i dessa stunder och hur jag lärde mig att älska mig själv 🙂
 Att lära oss att lyssna till och lita på den där kloka rösten inom oss – en röst vi alla har och som vi kan stärka kontakten med. Genom att vara i stillhet och känna det vi egentligen känner. Att våga bjuda in alla känslor, även de mest  smärtsamma.

Lyssna på avsnittet här (släpptes 14 juli 2023). 

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *