Jag håller ofta yoga och meditationer ute på olika arbetsplatser. 

Forskning visar att våra stressnivåer i kroppen sjunker, vårt fokus blir tydligare och vårt välmående högre när vi yogar och mediterar regelbundet. 

Hur mår ni på jobbet?
Stressat? Splittrat? Orörligt? 🙂

Letar ni efter en erfaren yoga- och meditationslärare som kan hjälpa er?
Jag har undervisat yoga, meditation och andningsträning sedan 2005.
Utifrån era önskemål skapar jag klasser som möter era behov. Lugn, avslappnande yoga eller dynamiskt och muskulärt. Yin, Hatha eller en kombination. Vill ni ha meditation och/eller andningsträning – Yes, perfekt. Min specialitet är meditation och att utforska andetaget.

Lång erfarenhet. Djup kunskap. Jag är van att undervisa på svenska och engelska. Förutom grupper av alla olika storlekar erbjuder jag även PT-yoga för den som vill fördjupa sin träning och få individuell guidning. 

Kontakta mig med era önskemål!